Българки и рускини борят следпразничната депресия със СПА процедури

Учените отдавна са доказали, че най-добрият начин да преборим следпразничната депресия е да се поглезим, подарявайки си удоволствие както за душата, така и за тялото.

До това заключение явно са стигнали и десетки жени от всички възрасти, които в началото на новата година се втурнаха да презаредят батериите в Балнеохотел „Поморие“.

След продължителния маратон от коледни и новогодишни празници, придружен от обилни трапези и изтощителни срещи с роднините, дори и най-издръжливите губят тонуса си и изпитват ужас да се върнат на работното място. От тези симптоми страдат почти 70% от хората, които се връщат на работа след празниците.

„Най-добрият начин да се върнеш към ежедневието си и да се отърсиш от стреса е да се топнеш в соления минерален басейн, да се поизпотиш в парната баня или сауната, където ще изгориш всички излишни калории, както и да минеш по кнайп пътеката с редуваща се топла и студена вода“, споделят рускини, които идват в Поморие специално, за да се поглезят.

Закритият солен басейн се намира на приземния етаж на балнеохотел „Поморие“, където е царството на хидротерапията. Там са разположени различните видове бани: парна, руска, турска, египетска, финландска сауна, ледена стая, стая за релакс, кнайп пътека с редуващи се корита с топла и студена вода, в която се гази за отмора на краката и срещу разширени вени. 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови