Къмпинг Шкорпиловци е най-популярният в България

Къмпинг "Шкорпиловци" е най-популярната дестинация за къмпинг туризъм в България, според класация на популярния сайт за къмпингуване camping.info.

В нея са поместени всички най-популярни места за къмпинг в различните страни от Европа. В Гърция това е намиращият се на полуостров Пелопонес "Гитио Бей". В Хърватия - "Полидор Фемили Ризорт" (Polidor Family Camping Resort), а в Турция - "Ориндж Бийч Караван Клъб" (Orange Beach Camp Karavan Club), съобщава БТА.

Най-популярни от по-далечните дестинации са къмпинг "Лез Ейга" (Camping Les Eygas) във Франция и  "Бенисол" (Camping Bensiol) в Испания.

Цените за паркинг място, електричество и местни такси за двама в Европа варират между 13,50 евро в Албания, където най-популярната дестинация е къмпинг "Арби" (Camping Arbi), до 38,01 евро в Швейцария, където туристите предпочитат къмпинг "Хютенберг" (Camping Hüttenberg).

В България средната цена за описаните по-горе условия е 17,79 евро, като това ни отрежда 26-о място по най-висока средна стойност от 36 държави, включени в класацията.

В платформата има над 100 млн. онлайн преглеждания годишно за къмпинг дестинации.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови