Карта показва свободните места на къмпингите по морето

“Х” показва точното място! А в случая – свободните места на къмпинги по Българското Черноморието, на които можете да разположите кемпера или палатка си за една страхотна лятна ваканция, пише karavani.bg. 

Ето какво съобщават от karavani.bg:

С помощта на хората от над 20 къмпинга успяхме да разберем кои са свободните локации, на които лесно и бързо можете да организирате своята лятна почивка сред природата. И ги събрахме в една карта, свободно достъпна за всички.

Благодарим на къмпингите, които се включиха! И каним всички останали да бъдем партньори в тази инициатива, като планираме да разширим картата и с други части на страната. Целта ни е да направим почивката сред природата по-достъпна и желана от все повече хора.

Ако пък нямате собствени каравана, кемпер или палатка, лесно и бързо можете да изберете от предложенията при нас, а след това да резервирате, а ние ще ви съдействаме във всеки един момент от процеса. Можете да видите част от тях и на картата.   

Проучването ни показа още, че на къмпинги по Черноморието ще намерите и допълнителни активности, които да направят почивката ви още по-забавна, вдъхновяваща и пълноценна. На места можете да се възползвате от безплатен паркинг, Wi-Fi, да хапнете в близкия ресторант, да прекарате приятно вечерта си под звездите на бар или на сцена с музикална или кино програма. Към всички призивът е един - да обичаме природата и да имаме отношение към нея и опазването ѝ.

Тук е моментът да ви кажем, че свободните места на картата са актуални към юни 2023 г. А цените и условията се договарят директно с представители на съответния къмпинг. Вече сме в активен сезон и динамиката в резервирането на почивки е много голяма. Така че побързайте и си организирайте страхотна ваканция на къмпинг. 

Ако нашата инициатива ви харесва и искате заедно да продължим да разширяваме картата със свободните места на къмпингите, пишете ни на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови