Змия падна от небето на плажа в Балчик

Змия падна от небето на плажа на ваканционно селище „Бялата лагуна“ край Балчик и изкара акъла на родопчанина Мехмед и групата почиващи от Норвегия. Докато скандинавците обяснявали с умерен тон, че това е неприятна изненада, Мехмед набързо засипал собствениците на „змийския бряг“ с псувни, а после заплашил с „дело за бая пари“.

 

Оказало се, че птица изпуснала водната змия, която тупнала точно до кърпата на сина на Мехмед, пише rodopi24.„Изкара ми акъла. Цял ден плуваме със змиите, ама и от небето да те атакуват, това вече е много. Изкараха акъла на детето“, обясни Мехмед.

Настанала олелия. Част от чужденците, основно от Норвегия, се втурнали да хванат змията, за да не се увие тя в крака на малчугана, а други снимали с мобилните си телефони.

„Бялата лагуна“ е затворен тип комплекс, с богата и красива растителност. Намира се между градовете Балчик и Каварна, в едно от най-красивите кътчета по Северното Черноморие. Морето на това място е малко заблатено, и задръстено с водорасли, риби и… змии. Заради белите варовикови скали мястото е наричано Бялата лагуна, но и „Змийския бряг“ заради влечугите.

Добавете коментар


Защитен код
Обнови