Търсят трезви сърфисти на Южния плаж в Слънчев бряг

Потребителски рейтинг: 0 / 5

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Сърф маниаци мерят всеки ден сили в един от най-екстремните водни спортове.

Запалянковците се надпреварват кой ще се задържи по-дълго върху дъската и кой е най-бърз върху вълните. Сърфът този сезон е едно от най-предпочитаните забавления на плажа. 30 лева за час струва усещането да се понесеш с вятъра на южния плаж в Слънчев бряг. Там Клубът за сърфисти предлага обучение за начинаещи и курсове за напреднали, а цените са най-ниските по-цялото Черноморие. Инструкторите гарантират, че след 2 часа обучение със сигурност ще се научите да се задържите над водата, а за 5 часа мераклиите са готови сами да обикалят върху дъска  морето. Най-упоритите пък се превръщат във виртуози до края на почивката си.  

Единственото условие да се научиш за караш сърф е да си трезвен, физически здрав и да имаш умения за плуване. Уроците за начинаещи започват с инструктаж на суша и няколко упражнения, за да се разбере принципът на управление на платното. Накрая идва влизането във водата, опитът да се вкара крилото в правилна позиция, ставането върху дъската и вятърът, който трябва да те тегли. 

Най-подходящото време за новаците, които искат да разберат какво е да се понесеш по вълните е от 9.00 до 12,30 часа и след 17.00 часа. 

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови