Вижте слалома по магистрала Тракия заради ремонтите /снимки/

Ремонти превърнаха автомагистрала Тракия в писта за гигантски слалом. На много участъци движението се прехвърля от едната лента в другата, после се връща обратно, за да може след няколко километра процедурата да се повтори отново.

Ето и отсечките в ремонт, описани по километри:

Заради ремонтно-възстановителни дейности на виадукт при км 20+840, ляво платно посока Бургас-София, в участъка от км 18+250 до км 23+330 – организацията на движение е следната:

- Пълно затваряне на лявото платно посока Бургас-София. Прехвърляне на движението двупосочно в дясното платно – една лента в посока София-Бургас и една лента в посока Бургас-София;

- В деня преди празничен или почивен ден от 14.00 ч. до 10.00 ч. на последния празничен /почивен/ ден ще се обособят в дясното платно две ленти в посока Бургас и една лента в посока София;

- За последния от празничните или почивни дни от 10.00 ч. до 10.00 ч. на първия работен ден ще се обособят в дясното платно две ленти за движение в посока София и една лента в посока Бургас. Срок до 20.10.2016 г.

Провеждат се ремонтно-възстановителни дейности на виадукт при км 15+940, ляво платно на АМ „Тракия”, в участъка от км 13+420 до км 18+680. Организацията на трафика:

- Пълно затваряне на лявото платно /посока Бургас-София/. Прехвърляне на движението двупосочно в дясното платно – една лента в посока София-Бургас и една лента в посока Бургас-София;

- В деня преди празничен или почивен ден от 14.00 ч. до 10.00 ч. на последния празничен /почивен/ ден ще се обособят в дясното платно две ленти в посока Бургас и една лента в посока София;

- За последния от празничните или почивни дни от 10.00 ч. до 10.00 ч. на първия работен ден ще се обособят в дясното платно две ленти за движение в посока София и една лента в посока Бургас. 

Срок до 28.10.2016 г.; 

В област Пловдив е ограничено движение на МПС в участъка от 134+196 до км 139+823 в посока София /при км 136+195 на моста над река Стряма/, поради ремонтни дейности. Движението в района се извършва двупосочно в платното в посока София. 

Срок до 15.11.2016 г.;

Затруднено е движението по АМ „Тракия“ при пътен възел „Север“ при км 126 и по моста над река Пясъчник при км 127, поради извършване на ремонт и рехабилитация на двете съоръжения. Пътен възел „Север“ е при пресичането на автомагистралата с второкласния път II-64 Карлово – Пловдив. По време на рехабилитацията се спира движението по следните участъци:

– платното за Бургас на АМ „Тракия“ от км 126 до км 127+100 и пътната връзка Карлово – Бургас. Трафикът ще се пренасочва двупосочно в платното за София, като се осигуряват вливанията и отливанията по останалите пътни връзки.

– платното за София на АМ „Тракия“ от км 126+150 до км 127+100 и пътната връзка Пловдив-София. Трафикът се пренасочва двупосочно в платното за Бургас, като се осигуряват вливанията и отливанията по останалите пътни връзки.

– аварийната лента на АМ „Тракия“ в платното за Бургас при км 126, като движението се осъществява в активната и изпреварваща лента при ограничение на скоростта 70 км/ч. Ще спре движението и по пътните връзки на АМ „Тракия“ в посока София – Пловдив и Карлово – Бургас

– аварийната лента на АМ „Тракия“ в платното за Бургас при км 126, като движението се осъществява в активната и изпреварваща лента при ограничение на скоростта 70 км/ч. Ще спре движението и по пътните връзки на АМ „Тракия“ в посока Пловдив-Бургас и София-Карлово.

– аварийната лента на АМ „Тракия“ в платното за София при км 126, като движението се осъществява в активната и изпреварваща лента при ограничение на скоростта 70 км/ч. Ще спре движението и по пътните връзки на АМ „Тракия“ в посока Бургас-Карлово и Пловдив-София.

– аварийната лента на АМ „Тракия“ в платното за София при км 126, като движението се осъществява в активната и изпреварваща лента при ограничение на скоростта 70 км/ч. Ще спре движението и по пътните връзки на АМ „Тракия“ в посока Карлово-София и Бургас-Пловдив.

В участъците има необходимата пътна сигнализация. Срок до 28.10.2016 г.

Снимки вurgasdream.com

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови