Тежка катастрофа на АМ Тракия, пострада шофьор на ТИР

Тежка катастрофа е станала рано тази сутрин на магистрала „Тракия“, съобщават от Областната дирекция на МВР в Пазарджик. Инцидентът е станал около 7 ч в района на 77-ми километър в посока към София.

На място веднага са изпратени дежурни екипи на сектор „Пътна полиция“, авариен екип от пожарната в Пазарджик и „Спешна помощ“. Установено е, че катастрофата е между лек автомобил „Мерцедес“ с турска регистрация и товарен автомобил с българска регистрация.

Две жени и един мъж са докарани от екипите на Спешна помощ в областната болница в Пазарджик, съобщи зам.-директорът на лечебното заведение д-р Дора Шопова. По думите ѝ става думи за две жени от турски произход на 62 и 16 години, които са с леки травми.

„Възрастната жена има гръдно-коремна травма и ще бъде хоспитализирана, а на 16-годишното момиче ще бъде направен рентген на глава, гръбначен стълб и крайници, за да се установи видът на травмите.

Сред пострадалите е и 43-годишен водач на ТИР, български гражданин,

на когото към момента се взема кръвна проба за алкохол и наркотични вещества от екип на „Пътна полиция“. По първоначална информация той има травма на дясната ръка“, уточни Шопова.

Тя допълни, че все още в болницата не е докаран шофьорът на лекия автомобил, който е участвал в катастрофата.

Снимка архив: meduzata.com

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови