Ванга: 2023 г. светът ще започне прочистване

2023 година ще бъде преходна година в историята на човечеството, гласят повечето прогнози, цитирани от glasnews.bg.

Светът да се готви за мащабни събития, които коренно ще променят живота на планетата. Това се казва в предсказанията на едни от най-известни гледачи.

Предсказанието на Ванга

Българската ясновидка Ванга в края на 80-те години говори за 2023 г. като за преходна година в историята на човечеството. Според нея през този период светът ще започне процедурата на "прочистване".

Планетата ще бъде разтърсена от тежки климатични промени, конфликти и нови пандемии. Най-тежкият удар за всички нас ще бъде изместването на орбитата на Земята с 4-6 градуса, което ще доведе до природни бедствия.

Що се отнася до международните конфликти, тук Ванга казва следното:

„Големият брат ще дойде в чужда земя и ще вземе това, което му се полага по право. Враговете, дошли от Запада, също ще вземат това, което им е принадлежало от векове.

Мнозина виждат в тези думи процесите, протичащи днес на територията на Украйна. Ако се вярва на Ванга, подялбата на земите изглежда неизбежна с последващото им отхвърляне от страни, които преди това са имали определени права върху тях. Ако Ванга има предвид Русия като „голям брат“, то Полша, Унгария или Румъния могат да бъдат „западни врагове“.

Ванга говори и за новия световен ред, който ще царува на Земята през 2023 г.

"Световното господство на Америка ще приключи след възхода на влиянието на Червения дракон."

Изследователите смятат, че Червеният дракон всъщност е Китай, който активно изгражда икономическа и военна мощ.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови