Шарлопов пак чака възпитан бизнесмен да купи къща за 1,5 млн. евро

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Ексцентричният собственик на няколко СПА хотела и ваканционното селище „Созополис“ в местността „Буджака“ в Созопол  Стефан Шарлопов отново е изкарал за продан лъскав имат с всевъзможни екстри,разположен на 385 кв.м. Тузарският имот е на стойност 1,5 млн. евро и гордо извисява снага на скалите над морето.

 

В последно време хотелиерът трудно продава имоти,макар че има много желаещи. Причината е фейс контрола и психологическия тест, на който  Шарлопов подлага купувачите. Той с гордост обяснява,че неговите къщи са собственост на избрана прослойка от  адвокати,бизнесмени,мениджъри  и търговци на петрол. Критичното му отношение към бъдещите собственици в неговия комплекс е причина много руски и украински мераклии да бъдат върнати. Причината е,че му приличали на мутри и престъпници.

Имотът на Буджака,обаче не е най-скъпият който е обявен  за продан в края на лятото,котаго обикновено имотния пазар се радвижва. Най-високата от 2,58 млн. евро е за къща от 860 квадрата в местността “Св. Никола” до Варна. . В Добричко за най-скъпата къща се искат 2,5 млн. евро. Тя се продава от наследниците на починал богаташ заедно с имение от 50 дка. Имотът включва и неголяма винарска изба.

Над 1300 къщи с обявена цена от поне 200 000 евро чакат купувачи в провинцията. 770 от тях са в селища извън големите областни градове. Най-много оферти за имати  над 1 млн.евро предлагат край морето.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови