Елате в Розовата долина, открийте Българското розе

Виното е жив организъм и винаги трябва да се представя така. ROSE WINE EXPO KAZANLAK  е динамична и самоопределяща се структура от равнопоставени партньори.

С уважение и респект към земята, към  човешкия труд като съзидание и култура, с добра воля и творческото вдъхновение, ROSE WINE EXPO KAZANLAK се наложи като най-големия  форум в България и единствен на Балканите за Розови вина.

Инициативата „Национален конкурс за вино Розе „Златен Киликс - Казанлък” вече шеста година създава Златния стандарт на Българското Розе.

Ние първи срещнахме обикновения българин и многобройните чуждестранни поклонници на красотата и богатството на земята ни с хората, които създават виното и с хората, които имат потенциала да го познават, оценяват и квалифицират. Също като Златният Киликс, който от сложната  ритуална система на древните траки  за разливане на вино,единствен  е докосвал  устните на Богоизбраните.

Елате в Розовата долина, открийте Българското розе и се наследете на вкуса на земята ни.

Ще ви Ви посрещнем с музика, танц и стих, ще ви нарисуваме,ще нахраним сетивата Ви и ще Ви подарим миг вечност на 4 и 5 юни - Фестивал на виното Розе Казанлък 2016.

Така всички ставаме част от Винената култура на своето време.

Добавете коментар


Защитен код
Обнови