ВинотоФест – едно винено изложение с артистичен привкус в Бургас

ВинотоФест е събитие, което ще превърне традиционните винарски изложения в преживяване за всички участници и присъстващи.

Фестивалът ще се състои в Експозиционен център Флора Бургас от 1 до 2 юли и така ще стане естествено продължение на посрещането на лятото Джулай Морнинг. 

Организатори на събитието са „Ню уев комюникейшън“ и информационен сайт burgasdream.com.

Изложението ще събере под един покрив компании лидери от основните браншове, свързани с отглеждането на лозя и производството на вина и спиртни напитки, дистрибутори, както и представители на фирми с еко и био хранителни продукти. Фестът ще бъде и център за обмен на информация, иновации и технологии чрез множеството събития – пресконференция, семинар, презентации и срещи, включени в деловата програма. 

ВинотоФест ще бъде съпътствано с артпрограма – ще участват музикални изпълнители, танцови школи от Бургас, художници, които ще рисуват на място винени акварели, фотографи ще представят тематична експозиция.

В две от изложбените зали чрез специално обособени щандове ние ще представим възможността на лидерите в бранша да изложат своята продукция. Освен колекциите на водещи производители на алкохолни напитки, ще има щандове с храни и гурме кулинария, в атрактивна среда и завладяваща атмосфера.

ВинотоФест има и кауза. Виното е напитка на боговете, но тези, които я консумират, трябва да носят и социална отговорност – да не шофират пили. Затова фестивалът има и благотворителна цел, която е да се съберат средства за изграждане на една детска площадка за обучение по безопасност на движението.

Партньор в тази кауза е сдружението „SOS - ПТП“, което ще участва с представянето на Инспектор Хитами, както и с благотворителен търг на детски рисунки, свързани с безопасността на движението.

ОЧАКВАЙТЕ ПРЕДСТАВЯНЕ НА ВСЕКИ ЕДИН ОТ УЧАСТНИЦИТЕ ВЪВ ВИНОТОФЕСТ

Добавете коментар


Защитен код
Обнови