Биовино и биопродукти отново на Дионисиеви дни Царево

Броени дни остават до шестото издание на винен фестивал Дионисиеви дни Царево 2023, което ще се проведе от 11 до 13 август.

Както вече съобщихме и през тази година ще бъде направено класиране на вината от специално поканени професионални технолози от Бургаската южночерноморска лозаро-винарска камара

Затова бързаме да представим участниците в него.

За пореден път на фестивала ще участват биовината на Българска Асоциация Биопродукти (БАБ).

БАБ е браншова организация, обединяваща производителитe, преработвателите и търговците на биологични суровини и продукти в България. 

От асоциацията ще се представят с био вино от няколко района на страната.

От БАБ очаквайте и други екопродукти.

БАБ е единствената подобна асоциация у нас. С членска маса, надхвърляща 400 сертифицирани фермери, преработватели, търговци, институти и фирми, БАБ е двигател и говорител на сектора на национално ниво.

Още с учредяването си през 2009 г. асоциацията си поставя задачата да представлява, подпомага и насърчава производителите на биологични продукти в България; да се грижи за интересите на членовете си пред държавните и общински органи, както и пред други органи и организации; да съдейства на своите членовете като производители на биологични продукти, за издигане на техния престиж и икономически напредък; да консултира, обучава и популяризира биологичното земеделие.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови