Опитайте коктейл Rozara на Дионисиеви дни Царево 2023

Броени дни остават до шестото издание на винен фестивал Дионисиеви дни Царево 2023, което ще се проведе от 11 до 13 август.

Затова бързаме да представим участниците в него.

КАКВО Е ROZARA SPARKLING COCKTAIL?

Първият в България нискоалкохолен коктейл с натурален екстракт от рози и водка: Rozara Sparkling Cocktail е нашият начин да преоткрием мястото на розата в живота на модерния човек. Нискоалкохолен, леко газиран микс, с балансиран вкус, който гъделичка небцето и те зарежда с настроение за забавление.

Вдъхновен от вашия начин на живот и смесен от български майстори бармани, този лек коктейл на основата на водка е уникална комбинация между най-новите тенденции в парти живота и изпитани във времето традиции. Със 100% органична българска розова вода.

България има повече от триста годишни традиции в отглеждането на роза Damascena и производството на розово масло и розова вода. Тези традиции вече имат и бъдеще!

КАК Е СЪЗДАДЕН?

Финият и балансиран вкус на коктейла с рози и водка Rozara Sparkling Cocktail е резултат от колаборацията между младия барман-миксолог Иван Дяков, който е автор на оригиналната рецепта, и Николай Бакалов – технолог с над 50 години опит в разработката на рецепти за хранително-вкусовата промишленост, който доразвива производствената технология на микса.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови