Скандалният хотел Дюн е номиниран за V.I.P. LIFESTYLE Awards 2016

Замъкът в Равадиново е също в надпревара за приз на 6 юни в Гранд хотел България

Скандалният хотел Дюн в Слънчев бряг е номиниран за престижните награди V.I.P. LIFESTYLE Awards 2016, наречени Лайфстайл Оскарите. Емблиматичната сграда е построена на дюните, които са изключителна държавна собственост и е собственост на вдовицата на Георги Илиев – Мая. Хотелът бе обявен от ДНСК за незаконен и трябваше да бъде съборен, но се точат събедни дела вече от почти 10 години.

Церемонията V.I.P. LIFESTYLE Awards 2016 ще се състои на 6 юни от 20 ч. в Гранд хотел България, съобщават организаторите от VIP Communication PR.

Сред номинираните за Лайфстайл Оскарите е салон Dupissima, в който се разкрасяват родните звезди, както и водещата компания в България за поддръжка и управление на имоти - "Бонанза-Бачорски". Емблематичният хотел  - Роял Спа Велинград и също получи номинации от  LIFESTYLE Awards 2016. В надпреварата за Лайфстайл Оскарите се включи и  е дна от най-утвърдените фирми в туристическия бранш на Балканите - „Караджъ Турс".  

Една от водещите компании в луксозното жилищно строителство у нас - Ню Билдинг Пропърти ЕООД, с нейния нов проект "Малинова долина 5А", е сред номинираните за годишните Лайфстайл награди.

Сред номинираните е и замъкът "Влюбен във вятъра" - Равадиново. 

Церемонията ще продължи инициативата на организаторите от VIP Communication PR за подпомагане на социално слабите отличници под надслов: ИСКАМ ДА ОСТАНА ДА УЧА И ДА РАБОТЯ В БЪЛГАРИЯ! 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови