Бареков: Прокопиев да не писка като кадъна в харем за летния си дворец в Созопол

Тъпо е да прибираш грантове под масата или да лъжеш държавата със счетоводни врътки

Когато мен статуквото ме разсипа, ограби, а НАП ми запорира къщата, в която ми живеят децата, за 50 лева такса смет (петдесет лева!!!), Капитал и ПМ квичаха от удоволствие.

Когато сега КОНПИ запорира само 30% от летния дворец на Прокопиев в Созопол за 14 милиона (14 000 000!!!!) несъответствие в доходите на "олигарха", Капитал, Дневник и BiT квичат и пискат как "държавата" мачкала "бизнесмена Прокопиев" във "войната му с Пеевски"!!!!

Това написа в профила си във Фейсбук евродепутатът Николай Бареков.

Едва ли не да му върнат двореца и да му подарят 14 милиона в името на "либералните ценности"?! Това не е двоен стандарт. Не е, защото аз бях смачкан невинен и излязох чист след много бой и от НАП и от Прокопиев и от слугите му заедно. Това е БЕЗОЧИЕ, НАГЛОСТ и ЦИНИЗЪМ по грантаджийски. А сега Прокопиев да бъде така добър да каже от къде са му тези незаконни 14 милиона. Да не писка като млада кадъна в харема, а да обясни как заграби чрез приватизация държавно имущество за милиарди срещу жълти стотинки. И да не каже - ние знаем как.

Тъпо е да прибираш грантове под масата или да лъжеш държавата със счетоводни врътки.... Или може би рушветите на неговите подсъдими аверчета от властта?! Конфискация и затвор са единствената законна опция пред него и жалкото му ехидно и подмолно съществувание на разградски гризач. Това ще бъде малка справедливост за неговите жертви от Ветово, Меричлери и от неговите медии-бухалки, заключава Бареков.