5000 € на кв.м искат за апартамент в Бургас

3 000 000 € е цената на пентхаус във Флора Панорама

Цените на имотите в Бургас стигнаха нови рекорди, като най-скъп в момента е пентхаус в сграда Флора Панорама в жк Лазур, стана ясно след проверка на meduzata.com.

За многостайния луксозен апартамент продавачът иска 5000 € на квадратен метър, а площта е 600 кв.м, като така цената излиза 3 000 000 евро.

Прави впечатление, че дори хотелите, които се продават по Южното Черноморие са с по-ниски цени. От 237 оферти на хотели, само 6 са по-скъпи от апартамента във Флора Панорама, като 4 от тях са малко над 3 млн. евро. 

Любопитно е обаче да узнаем какво представлява този петнхаус.

Имотът е на 16-и етаж, с просторни стаи с френски тип високи прозорци осигуряващи максимално светлина и видимост към терасите и морето.

В площта се включват - широко антре, коридор, мастър спалня с фронтален изглед към морето, преходна гардеробна и баня отново с гледка към морето; две по малки западни спални със собствени бани, като едната спалня има към нея работен кът, а другата дрешник; отделен санитарен възел за гости; всекидневна с кухня; хол с работен кът; сервизно помещение за апаратури; гардеробно помещение; сервизно-мокро помещение с място за съхранение.

От всекидневната се излиза към голяма зимна градина със стъклен покрив а от основната кухня към лятна такава, отново направена със стъклен покрив. И на двете остъкления е предвидено да се монтира външни ел. щори на покривите.

Предвидено е озеленяване, като за по големите растения и дървета са направени кашпи облечени с врачански варовик с класически орнаменти, свързани с капково напояване и осветление. 

На широката част от терасата е изградена плоча с подсилени стъпки за пилони на които да се монтира шатра. На входа на шатрата има две статуи на свинксове в розов мрамор.

Настилката на цялата тераса е от двоен под с големина на плочата 72/72 см.

***

Вижте новите предложения от Дом Инфо ООД:

***

Двустаен апартамент, точно на Борисова градина

***

Многостаен апартамент, до пазара

***

Търговско помещение в широк център, може и за живеене

***

 

За огледи тел. 0895 625 505

Дом Инфо ООД

ОЩЕ ОФЕРТИ