Николай Тишев е личност на burgasdream

Потребителски рейтинг: 0 / 5

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

На 8 януари burgasdream.com ще отбележи 2 години от своето създаване и свободно плуване в информационния поток от новини и събития на български, руски и английски език. Своя рожден ден ще споделим с нашите читатели и приятели, които удвоихме през 2014 година.

 

Присъединяваме се към вашите симпатии към личностите от Бургас и страната, които често присъстваха в нашите новини. Сред най- четените новини са тези, в които главни герои бяха Ивелина Василева, Томислав Дончев, Панайот Рейзи, Николай Тишев и Бойко Борисов. Споделяме вашия безпристрастен интерес и заслужено поставяме Николай Тишев начело в класацията Личност на burgasdream.

Николай Тишев зае трайно място в информационния поток на сайта като директор на Пристанище Бургас, който не само умело управляваше порта, но и застана в защита на работниците и служителите там. Той спечели вашия интерес когато се опълчи на своя партиен другар и областен управител Павел Маринов в защита на интересите на пристанището и неговите служители. Опитен политик и фин дипломат, Тишев запази добрия тон по време на парламентарните избори и точно и ясно поставяше проблемите пред обществото и съпартийците си. Областният председател на БСП- Бургас трябваше да отстъпи  шефския стол на пристанищен директор на колегата си от ГЕРБ още в първите дни на служебното правителство. Направи го с достойнство и се държа мъжки в една не много мъжка ситуация.

Професионалните му и лични качества бяха оценени и той само след месец отново ръководеше пристанище, този път- пристанище Европа. Вероятно именно тези му качества и мъжко поведение заслужи високия интерес на читателите на сайта и първото място в читателската класация на burgasdream.

Добавете коментар


Защитен код
Обнови