СофтУни с приз за образование на Български награди за уеб

Софтуерният университет получи приз в Български награди за уеб 2015.

Конкурсът се организира за седма поредна година от Българска уеб асоциация (BWA). Целта му е да подкрепи професионализма в бранша и да стимулира развитието на нови трендове и професионални критерии при изработката на уеб продукти и услуги. Номинациите са в три основни панела - Бизнес уеб награди, Награди за технологии и дизайн и Награди за дигитален маркетинг.

В панела Бизнес уеб награди, една от категориите е "Култура, образование, изкуство". Тази година наградата в тази категория спечели СофтУни с образователната си платформа за интерактивно обучение.

Всичките учебни материали на СофтУни (видео, презентации, демо примери, домашни работи) са безплатни и достъпни за всички чрез образователната платформа за интерактивно обучение на СофтУни. Чрез платформата могат да се създават страници на курсове, обучения, семинари, към които да се допълва програма на обучението, заедно с различни видове учебни материали. Към всяка една тема/лекция, участниците в курса могат да качват свое домашно, както и да оценяват домашно на свои състуденти. Платформата има и модули за организиране на екипни работи, оценка на съотборниците, записване за изпити и за посещаване на занятия.

Има и модул за анкети, които могат да се изпращат към участниците в определено обучение или семинар с цел събиране на обратна връзка. В системата е интегриран и форум, където студентите да обменят опит и да си помагат. Има модул за работа, чрез който ИТ фирми публикуват обяви и се свързват със студенти.

Добавете коментар


Защитен код
Обнови