Мария Бакалова блесна в Кан

Филмовият фестивал в Кан тече с пълна сила, а борбата за „Златната палма“ тази година ще е ожесточена.

Тъй като през 2020 година събитието беше отменено заради пандемията, сега филмите, които не успяха да се състезават, се допълват и от тазгодишните претенденти. България също има своя представител, но в категорията „Особен поглед“, където лентата „Жените наистина плачат“ ще се бори с още 17 филма.

Премиерата на българския претендент беше на 14 юли, като специално за нея пристигна и Мария Бакалова, която играе една от ролите. Тя се разходи по червения килим с изцяло женския състав на лентата, съставен от Весела Казакова, Мина Милева, Биляна Казакова и Ралица Стоянова. 

Единствената ни актриса, номинирана за „Оскар“, впечатли с избора си на тоалет и веднага попадна в челните места на модните класации.

Бакалова избра интересна рокля на Louis Vuitton, която създаваше ефекта, че е съставена от топ и къси панталони. Дължината на зеления тоалет стигаше до бедрата и включваше дълги ръкави с ципове и яка тип „поло“. Мария носеше късата си коса напълно изправена, а аксесоарите ѝ бяха сведени до минимум. Това, което направи впечатление, беше златната брошка на лявото ѝ рамо. 

Модните критици не пропуснаха и да похвалят Мария за избора на ботуши, като тя беше заложила на бял чифт, украсен с розови, оранжеви и черни рисунки във формата на мълнии.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови