Eто как Летящата Козила Ерато си търси дрехи за първия ден като депутатка

Нова депутатка търси дрехи в страници за споделено пазаруване, дебело подчертава, че са за парламента, пише Tribune

Влизането в парламента за първи път е повод за трескава подготовка сред новите депутати. Дебютантка от ДБ например цяла седмица си търси дрехи и чанта от страници за препродажба на дрехи, като всеки път дебело се подчертава, че са за парламента.

Елисавета Белобрадова, подвизаваща се в интернет и като Летящата Козила Ерато, пусна изискванията си в една от популярните групи за обмен на дрехи.

ФейсбукФейсбук

„Здравейте приятелки на парламентарната мода и контрол. Пише ви вашата приятелка Елисавета, която е избрана за народен представител и, както се досещате, не е съвсем готова за това, защото досега е мъкнала пазарски торби по дънки из лъскавите и луксозни улици на Лозенец. 

Като многодетна майка, също така, не успях да заделя 400 000 лева за дрехи, защото децата трябва да ходят на какво ли не - занимални, рисуване, до баничарницата и за мен едвам остава някой лев за нови адидаси. Разбирате ме. 

Освен това, аз наистина ще имам много работа и не искам да си губя времето по магазините. Та не ме е срам да помоля помощ от вас. Търся си няколко рокли, с които да стана модна икона за пример и да ви излагам. Ще се радвам да ми ударите едно рамо. 

Какви са ми изискванията - Да няма волани, дантели, лъскаво, преливащи се палитри от лилаво към кафяво, набрани ръкави, рамена, буфан ръкави, розови изкушения. Да няма цветя, точки, веселушки, малки закачливи сърнички. Въобще - търси се скука, елегантност и едноцветност. Може и костюми, да ви кажа, ще е супер. Те също не трябва да са с волани, дантели и да не са розови.

Размер М.

ПП. Тед Бейкър, Хюго Бос, а-у.

ППП. Не ми одирайте кожата

ПППП. Трябва да има някакви ръкави, защото имам татуировки

***

Благодаря на всички. Имам достатъчно вече. Вие сте невероятна общност!“, написа тя преди дни.

Маскирането като депутатка може би е отколешна мечта на Белобрадова, наричана напълно сериозно на галено „Козилата“. Само преди няколко месеца тя се присмя на снимка на депутатки от ГЕРБ за роклите им „до коляното“, носенето на „сакенца“, грозните обувки и телесните чорапогащници.  

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови