Балерина, медсестра и певица в схватка на Мисис Бургас 2022

Шестнадесет прекрасни омъжени дами ще се борят за титлата 

Красиви и различни в своето ежедневие и професионална реализация са претендентките за най- красива омъжена жена на Бургас. Най-младата участничка в конкурса за красота е на 24 години и е горда майка на две прекрасни деца. 

Всички участнички са ослепителни, а разнообразието от професии създава една наистина наситена палитра от характеристики, които значително ще затруднят журито в избора за най-достойна дама, която ще се окичи с приза Мисис Бургас 2022 г.

Сред претендентките за титлата е медицинска сестра в УМБАЛ-Бургас, която и към днешна дата продължава да е на първа линия в ковид-отделението на болницата и да се бори срещу коварната зараза - да спасява човешки животи и да връща пациентите при своите близки. 

Тя споделя за себе си, че сестринската професия е не просто работа за нея, а призвание и допълва, че с радост помага на своите съграждани в борбата с тази коварна болест.

В надпреварата за титлата се впуска и прима балерина от държавната опера в морския град, известна бургаска певица, бизнес дама, координатор в международна корабна компания и още жени с интересни професии. 

Всички участнички в конкурса Мисис Бургас 2022 са жени с характер, особено очарование и харизма. Всяка една от претендентките за короната споделя, че приема предизвикателството да се впусне в надпреварата за титлата Мисис Бургас 2022 водена от желанието за изживяване на една прекрасна емоция, извън натовареното ежедневие на работеща жена, съпруга и майка. 

Общо шестнадесет бургазлийки ще се борят за титлата. Конкурсът Мисис Бургас 2022 г ще се проведе в навечерието на Благовещение /24 март/ от 19.30 ч. в реновирания хотел България. 

Водещи на събитието ще бъдат Анна Добрева - специалист маркетинг и реклама в онлайн медията Флагман и Давид Сукнаров - кореспондент на БНТ за Бургас. За прекрасното настроение на публиката в залата ще се погрижи обичаната бургаска изпълнителка Преслава Минасян. 

Организаторите са подготвили още много изненади и приятни изживявания не само за участничките в конкурса, а и за всички, които са решили на място да подкрепят своята фаворитка. 

Надпреварата за титлата Мисис Бургас 2022 г вече започна, а коя ще е най-красивата омъжена жена в морския град за тази година ще разберем след броени дни.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови