Мария Бакалова блести на премиерата на новия си филм

Как се снима филм от популярен франчайз по време на пандемия? В хаос - това е отворът в новата комедия „Балонът“ на Netflix с участието на Мария Бакалова, който излиза на 1 април, съобщиха ЮПИ, „Ролинг стоун“ и „Рап“, цитирани от vesti.bg.

Българската актриса Мария Бакалова също сподели новината с трейлър на филма в социалните мрежи.

Продукцията на режисьора Джъд Апатау проследява преживелиците на звезден актьорски състав, който се опитва да заснеме филма "Cliff Beasts" в разгара на пандемия. Тъй като актьорите с принудени да живеят и работят в балон, твърде бързо ситуацията се превръща в хаос.

Режисьорът Джъд Апатау засне комедията по време на пандемията с актьорите Карън Гилан, Айрис Апатау, Фред Армисен, Дейвид Духовни, Мария Бакалова, Педро Паскал и други. През февруари британското издание „Филм сторис“ писа, че Апатау снима продукцията в Шепъртън, югозападно от Лондон.

Актьорският състав включва известни и любими имена от киното. Педро Паскал е звезда от „Игра на тронове“, „Мандалорецът“ и „Наркос“, Дейвид Духовни доби световна известност с изпълненията си в „Досиетата Х“ и „Секс до дупка“, гласът на Кийган-Майкъл Кий е познат на аудиторията от „Играта на играчките 4“, римейкът на „Цар лъв“ и поредицата „Хотел Трансилвания“. Карън Джилан е звезда на Marvel („Пазителите на галактиката“), а Мария Бакалова се превърна в киносензация с ролята си в „Борат 2“, за която получи номинации за награди Оскар, Златен глобус, БАФТА.

Официалният трейлър на филма бе представен в петък, а продукцията излиза на платформата Netflix на 1 април.

Източник: Getty

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови