Рачков ще става баща на 50 г.

Комик №1 Димитър Рачков е готов да стане баща отново, макар през идния септември да навършва 50 години. 

С 22-годишната му приятелка Анита обмисляли сериозно идеята за общи наследници и актьорът не се притеснявал от това да бъде татко в по-зряла възраст, стига да му било писано, пише вестник "Ретро".

Младата му изгора, с която се сгодиха тайно, досега не е изпитвала щастието да бъде майка, докато Рачков има един син Димитър, кръстен на него, плод на любовта му със сценаристката Христина Апостолова, настояща жена на продуцента Евтим Милошев. Митко-младши е в тийнейджърска възраст, разбира се отлично с младата годеница на баща си и редовно им гостува в къщата им край Панчарево.

От връзката си с бившата си партньорка Мария Игнатова комикът няма отроче, макар докато бяха двойка с блондинката да не криеха, че искат дете. След тежката раздяла, която преживяха, двамата най-после са заровили томахавките и показаха, че са загърбили лошите чувства един към друг пред многомилионната тв аудитория на „Като две капки вода“, където Мария бе гост в журито в предходното предаване. 

С Рачков се прегърнаха и целунаха на сцената, а той дори ѝ поднесе огромен букет с цветя, шегувайки се, че е добре, че няма да ѝ се налага да оценява него, защото бил „преоценена стока“.

Припомняме, че Игнатова се омъжи за интелектуалеца Ивайло Нойзи Цветков след разлъката с актьора, но има за какво да завижда на наследницата си в сърцето на Рачков. Приятелката му Анита непрестанно показва в социалните мрежи романтичните жестове, с които водещият на „Капките“ я изненадва. 

За Деня на влюбените той бе посипал цялата им къща в розови листенца, балони със сърца, а на централно място в дома им бе приготвил за любимата си огромен букет с цветя – все жестове, които досега не е правил за половинките си. 22-годишната моделка е одобрена и от родителите на Рачков за снаха, а това се случило на миналата Коледа, когато двамата им гостували на специална празнична вечеря във вилата им в Твърдица.

Откакто е с актьора, красавицата вече не се снима гола в музикални клипове и е загърбила почти изцяло моделските си ангажименти, тъй като Рачков е пословичен със своята ревност. Тя разчитала финансово предимно на него и заработвала по някой лев от реклами в социалните мрежи, където натрупа популярност и аудитория отново покрай връзката си с един от най-известните българи.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови