Чии са тези обувки? /снимки, видео/

Екзотична певица и актриса, която дели времето си между Лондон и София, направи новогодишно шоу на частно парти пред отбрана публика.

Манал Ел Фейтури се вихри на сцената на комплекс Севтополис в Павел баня непосредствено преди стрелката на часовника да покаже началото на 2023 г.

Ексцентричната красавица смени няколко бляскави костюма, като се възкачи и на умопомпрачителни обувки с 20-сантиметрови токчета и 10-сантиметрови платформи. 

Манал нажежи страстите и изкара повечето от присъстващите на сцената, за да участват в шоуто.

Актрисата със завладяваща външност и глас е родена в Лондон , където живее със семейството си, преди да потърси щастието в страната ни. Майка ѝ е англичанка, но израства в окупиран Пакистан. Баща ѝ е либиец - работи като дипломат. 

Манал Ел Фейтури израства в голямо семейство – с три сестри и един брат, а като съвсем млада, започва да работи с деца със специални нужди. 

След социалната работа Манал започва да се занимава с кино и театър. Когато решава да смени професията си, се записва в престижната академия за сценични изкуства London School of Musical Theatre. Тя танцува, но и играе на сцената на West End – кварталът в Лондон, където се намира голяма част от културните средища на града. Участва с малки роли в британски ситкоми, а първата ѝ главна женска роля в игрален филм е в “Код: червено”, който се снима в България.

Манал Ел Фейтури участва в сериала „Съни бийч“.

Атрактивната красавица с ослепителна усмивка и зашеметяващи извивки се прояви в ролята на британска журналистка, решена да направи документален филм за Слънчев бряг.

Текст, снимки и видео: meduzata.com

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови