Гринго на Софи е в немски затвор за побой на проститутка

Бившият мъж на Софи Маринова – айтозлията Тодор Давидов, по-известен като Гринго, отново е зад решетките. Този път е прибран "на топло" в немски затвор и едва ли скоро ще излезе оттам. 

Заключването му слага край и на връзката с етрополската звезда, на която й писнало да дава всичките си пари по него и да му оправя бъркотиите. Тя решила да го зареже, след като разбрала, че скоро няма да излезе на свобода и няма да й създава проблеми. 

Софи Маринова се похвали в телевизионно интервю, че вече има нов приятел. За Гринго сподели само, че е в Берлин, но реши да му спести срама и да обясни какви всъщност прави там. 

От почти половин година Гринго е зад решетките, а причината за задържането му е скандална и непростима. Ромският възлюбен на Софи Маринова отново е упражнил юмручното право върху жена. Силата му изпитало момиче, за което той научил, че работи като проститутка при негов конкурент. 

Гринго доста дълго време е измъчвал момичето, което се разминало на косъм със смъртта. А законите за побой върху жена в Германия са далеч по-строги от тези в България и запознати издават, че бившият на София ще полежи доста дълго зад решетките. 

Досега Софка е спасявала Гринго няколко пъти от проблеми с властта в България. Целият си хонорар от "Като две капки вода" даде, за да го измъкне от затвора, след като го бяха осъдили за рекет и тормоз. После като по чудо го измъкна, след като по време на нейно участие нападна случаен клиент, който поискал да се снима с любимата му. 

Жервата се оказа полицай, което усложни освобождаването му, но той бе принуден да замине за Германия, където вече го закъса ще си получи заслуженото, пише show.blitz.bg.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови