Чуйте хитовете на ABBA в Бургас с Люси Дяковска и Милица Гладнишка

Концертът ще е на 13 юли от 20.30 ч в летен театър Бургас. Билети се продават на касата на “Арт ателие” в билетен център “Часовника” и в мрежата на Eventim и Грабо

За своята 70-годишнина Плевенската филхармония организира редица специални музикални събития. Сред тях е турнето ABBA SYMPHONIE 2023, което вече гостува и на морския бряг – на 12.07.2023 г. /сряда/ от 19:00 часа в Артиум център, гр. Несебър , а на 13.07.2023 /четвъртък/ от 20:30 часа в Летен театър Бургас.

Вечните хитове на любимата на поколения меломани от цял свят група, ще звучат в изпълнение на Люси Дяковска и Милица Гладнишка. Аранжиментите са на Георги Милтиядов и Пламен Проданов, а диригент е Найден Тодоров.Страхотният концерт ще върне всички към завладяващите ритми на най-популярната поп банда в света.

Заповядайте да пеете и танцувате с музиката, която и днес не оставя никой равнодушен. , чиято музика и днес не остава никой равнодушен. Gimme! Gimme! Gimme!, Dancing Queen, The winner takes it all, Mamma Mia, Chiquitita са само част от парчетата, които ще звучат от сцената и ще ви поканят да се забавялвате от сърце.

Концертите в Бургас и Несебър се осъществяват с помощта на Маруся Русева от Арт Ателие.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови