С какво е толкова специална тази дата – 22.02.2022 г.?

Освен, че днес има повече заявки за бракосъчетания и ще се пуснат повече фишове в тотото, с какво е толкова специална датата 22.02.2022 г.?

22 февруари 2022 г. е палиндромна дата. Това означава, че се чете по един и същи начин отпред назад и отзад напред. Освен това денят се пада във вторник, затова медиите го нарекоха Twosday.

22.02.22 според нумерологията е тази дата - портал за трансцендентност. И трябва максимално да се възползваме от нея.

Тройката двойки в 22.02, както и в 2022, носи положителна енергия и бележи началото на промяната към по-добро. И това може да се отнася за различни области на живота. Например, ангелското число е предвестник за подобряване на любовните отношения. Печелившо запознанство, дългоочаквано предложение за брак или преместване в нов дом - всичко това може да се случи под влиянието на трите двойки. 

Освен това магическото число внася мир и хармония дори в най-трудните ситуации. Благодарение на него ще можете да намерите баланс във всяко начинание, с което се захващате. 

Между другото, 22 февруари е и 22-ри лунен ден и това прави влиянието на двойките в него още по-силно. Датата 22.02.2022 г. се определя още като ден на шестте двойки.

Освен това комбинацията от числа в нея се чете по същия начин както от дясно наляво, така и от ляво надясно. 

Такива дни се наричат палиндромни дати. Толкова много съвпадения се случват доста рядко. Огледалната дата 22.02 е благоприятна за тези, които са готови да променят живота си. 

В този мистериозен ден можете спокойно да се заемете със сериозен проект, а новите познанства ще се окажат изключително успешни. Бъдете сигурни: късметът ще ви съпътства във всяко едно начинание. 

Ако искате да получите благословията на Вселената, не оставайте дълго в леглото на 22 февруари. Станете рано и започнете деня си с приятни ритуали. Направете упражнения, вземете душ и пригответе вкусна закуска.

Моментът е подходящ за планиране месец март или на цялата година.

На 22 февруари се опитайте да се вслушате в чувствата и желанията си. Не забравяйте да се погрижите за себе си. Поглезете се с нещо, което отлагате поради липса на време. Този ден трябва да бъде възможно най-приятен и спокоен. Опитайте се да избягвате конфликтите.

22 февруари е и:

Световен ден на скаутското движение

Международен ден в подкрепа на жертвите на престъпления 

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови