Новата "Мис Силикон" - порноактриса в над 80 хардфилма

Актриса в хадр порното се оказа новата Мис Силикон, избрана в Слънчев бряг.

24-годишната софиянка Габриела Иванова беше единствената участничка, която се осмели да захвърли горнището на банския си,

с което бетонира първото си място в конкурса по миналата вечер. Нашенката, която от пет години се е установила да живее във Франция разкри, че е успешен еротичен модел и порно актриса. Зад гърба си тя има солиден брой роли в розовите ленти, а в порно индустрията се впуснала без да има каквито и да било скрупули. “Родителите ми знаят с какво се занимавам и го приемат. Парите не са единственото нещо, което ме накара да се впусна в този бранш”, призна Габриела.

Ден по-късно излязоха кадри от изпълненията на тазгодишната "Мис Силикон" във филмите й за възрастни, за които тя си призна още на церемонията по награждаването. Blife твърди, че е попаднал на видими доказателства, заснети на работното място на Габриела Иванова, която щурмува Франция като порноактриса под псевдоним Камели Лаундж.

В профила си във Фейсбук Габриела, която от пет години живее в Ница, се определя като еротичен и хардкор модел в индустрията за възрастни. Има над 80 порно филма.

Добавете коментар


Защитен код
Обнови