Ивайло Зартов стана журналист, не го допускат на събития

Бургаският бизнесмен Ивайло Зартов, който бе осъден за присвояване на 3.5 млн.лв и безстопанственост като управител на частното българо-руско дружество „Инглиш Вилидж“ е станал журналист. За новото си амплоа съобщи самият той във фейсбук, като се оплака, че не го допускат на събития, а снимката му е разпратена по институциите.

Ето какво пише Ивайло Зартов:

Концлагер ли е България? Отказаха ми акредитация за срещата на министрите на туризма в НДК! Като журналист от "Български информационен портал ЕвроЧикаго" изпратих официално искане, на мейла си получих отказ?! 

И това не е всичко! По контролно пропусквателните пунктове на НДК са разпратени мои снимки и информация за поръчковата ми присъда, все едно съм терорист!?!? 

От какво се страхуват властимеющите паразити?! Или допускат само свои журналисти, които удобно гарантирано ще ги облизват?! Как да работя в КОНЦЛАГЕРА, как да отразявам събитията, като не ме допускат до тях?!

***

Ивайло Зартов е известен като бизнесмен, предприемач, благодетел на Бургас, затворник и писател. Той бе осъден на 9 години лишаване от свобода за присвояване и безстопанственост като управител на частното българо-руско дружество „Инглиш Вилидж“. Сумата е 3.5 млн.лв. и бе предназначена за изграждане на вилно селище до село Димчево.

През октомври т.г. бизнесменът бе освободен от Софийския затвор предсрочно.

Текст и снимка: meduzata.com  

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови