Дрогиран молдовец с Ауди прави каскади в автокъща в Бургас

На 21 ноември около 15.30 ч в Пето Районно управление - Бургас е получено съобщение за водач на л.а. «Ауди Allroad», който влязъл с автомобила си в автокъща, разположена в бургаския квартал «Пети километър» и започнал да «дрифтира»,

управлявайки агресивно моторното превозно средство в ограничената площ. 

Двамата работещи в автокъщата мъже /на 32 и 45 години/ се опитали да спрат водача, като му направили забележка за начина на управление на автомобила на територията на автокъщата, но мъжа започнал да ги псува и заплашва на руски език, държейки се неадекватно. 

След второто му влизане на територията на автокъщата, с цел недопускане инцидент, двамата бургазлии свалили водачът от автомобила и алармирали полицейските служители. 

Установено е, водач на «Ауди»-то е 37 годишен молдовски гражданин, който е тестван за употреба на алкохол и наркотици /втората проба дала положителен резултат за употреба на канабис, кокаин, амфетамин и метамфетамин/. 

Молдовецът отказал да даде кръвна проба за химичен анализ. Задържан е за срок до 24 часа. Работата по случая продължава от служители на Пето Районно управление – Бургас.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови