За един ден трима паднаха в автобуси след рязка спирачка

На 29 ноември са станали три инцидента в автобуси собственост на «Бургас бус» и общината в Бургас, съобщиха от полицията.

В 08.13 ч. на кръстовището на «Константин Величков» и «Демокрация», водачът на автобус «Иризар Ис Бус 18», управляван от 53-годишен мъж от Българово, приближавайки към светофарната уредба, намалява скоростта си рязко, при което на пода в автобуса пада 16-годишен младеж от Созопол, който с контузия на главата, е прегледан в УМБАЛ - Бургас и освободен за домашно лечение.

В 09.38 ч. в района на кръстовището на «Захари Стоянов» и «Тодор Александров», водачът на автобус «Иризар Ис Бус 18», управляван от 53-годишен бургазлия, спира внезапно на пътното платно, в резултат на което на пода в автобуса пада 39-годишна бургазлийка – пътничка в автобуса, която с травма на главата, е прегледана в УМБАЛ - Бургас и напуснала лечебното заведение.

В 16.06 ч. на кръстовището на «Демокрация» и «Иван Богоров» в посока ул. «Гурко», автобус «Соларис Урбино», управляван от 60-годишен бургазлия, спира внезапно, в резултат на което на пода в автобуса пада пътуваща 58-годишна бургазлийка, която с контузия на главата, е прегледана в УМБАЛ – Бургас и освободена за домашно лечение, без опасност за живота.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови