Джип блъсна шест коли и автобус между Бургас и Созопол, шофьорът избяга

В 19.59 ч днес е получено съобщение за инцидент, при който млад мъж с неадекватно поведение се опитвал да издърпа мобилен телефон от момиче в района на пешеходната пътека на бургаските улици “Христо Ботев” и “Македония”. 

Междувременно е получен нов сигнал за неправилно паркиран върху пешеходната пътека на двете улици тъмен джип в посока ж.п. гара -Бургас, пречещ на движението и създаващ предпоставки за пътно произшествие. Към кръстовището се отправили два полицейски патрула. 

Забелязвайки ги неадекватният мъж се качил в джипа и с висока скорост, неподчинявайки се на полицейските разпореждания, потеглил по бул. “Христо Ботев” в посока ж.п. гара - Бургас. 

С десен завой джипа преминал през бул. “Иван Вазов”, ул. “Спортна”, бул. “Тодор Александров” и местността Пода в посока Созопол, блъскайки по пътя си общо пет автомобила и автобус от градския транспорт. От инцидента няма пострадали граждани. 

Стигайки до пътен възел Созопол, джипът “Гранд Чероки” преминал през лентата с шипове, поставена от полицейски екип и със спукани гуми продължил да се движи в посока с. Равадиново. 

Там спрял, блъскайки си в паркиран на ул. “Стара планина” лек автомобил, със старозагорска регистрация. Неадекватният мъж избягал от купето на автомобила и в момента се издирва от полицейските служители.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови