Този крадец е спипан на място в Бургас /снимки/

Снощи около 02:00 часа Стефан Петров от "Организация за закрила на българските граждани" /ОЗБГ/ се прибира и вижда, че в мазите на кооперацията, в която живее, лампите светят. 

Влиза в двора и през прозореца разбира, че част от вратите на избите са разбити. В същото време неизвестен индивид вади колело от една от стаите и започва да го оглежда.

Стефан Петров излиза на улицата и позвънява на телефон 112. След броени минути идват полицаи и хващат взломаджията на място, който казва, че влязъл, за да изпуши една цигара, а вратите си били така отворени. Извършителят е отведен в Първо РПУ за установяване на самоличността му и снемане на обяснения.

Няма откраднати вещи, но субектът е бил подготвил две колела и дребни предмети, които да изнесе. Пораженията са 8 разбити врати и една счупена входна лампа с фотоклетка.

Крадците се активизираха през последните дни в Бургас.

Припомняме на читателите, че на 28 юни крадец сви телефон за 2400 лв. и след преследване собственикът го задържа. В резултат на акцията полицията пусна апаша и взе телефона на бургазлията за „изясняване на обстоятелствата“.

ПОДРОБНОСТИ ЧЕТЕТЕ ТУК!

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови