Кандидат-кметица вижда Винарско с канализация и нормални пътища

Галя Георгиева, кандидат за кмет на Винарско, община Камено, издигната от Реформаторския блок, представи тази вечер своите виждания за развитието на селото.

Тя говори пред своите съселяни, а като нейна подкрепа на срещата присъства и кандидатът за кмет на общината Жельо Вардунски, номиниран от ГЕРБ и Реформаторския блок.

Галя Георгиева сподели, че е заложила на изграждане на канализация, поетапна смяна на водопроводните тръби, направа на отводнителен канал, който да поеме преливните води от нивите. Кандидат-кметицата обясни, че ако бъде избрана, ще се погрижи за асфалтирането на дупките по пътищата, сздаването на игрище за футбол, почистване на гробището и премахване на сметището пред него, почистване на речните корита и дерета, залесяване с дървета пред кщите в селото, поддръжка на парка.

Георгиева заяви, че би могла да помага на земляците си при получаването на помощи и  детски надбавки, тъй като има тесен контакт със Социалните служби. Тя работи от 2004 г. като главен специалист ГРАО в селото.

“Комуникациите са важен фактор за оживлението на селата“, заяви кандидатът за кмет на общината Жельо Вардунски. Той обясни, че ако бъде избран, ще работи много активна за усвояването на средства по европейските програми.

„В момента сме в мъртво вълнение и то ни дърпа назад. Трябва ни работещ кмет, а не мънкащ. Галя е много навътре в нещата, от селото е, познаваме я“, заяви Желка Желева, бивш кмет на Винарско, изкарала три мандата.

Снимки

Горе - Галя Георгиева и Жельо Вардунски на срещата във Винарско

В средата - Местните хора не пропуснаха възможността да поставят проблемите си пред Вардунски

                  - Желка Желева, бивша кметица, също подкрепи кандидатурата на Галя Георгиева

Долу - Хората задаваха своите въпроси по време на срещата

Автор Ирина Генова

Добавете коментар


Защитен код
Обнови