Ангел Божидаров: Махнете паметната плоча от мястото ми, не съм умрял (СНИМКИ)

С остроумна шега на гърба на колоритния общински съветник Ангел Божидаров започна 55-ото заседание на местния парламент, предаде репортер на burgasdream.com.

Днес съветниците заседават запоследно преди местните избори, а председателят на групата на ГЕРБ Димитър Людиев призова колегите си да не превръщат сесията в арена на предизборни нападки. Веднага след него обаче на трибуната излезе острието на НФСБ Ангел Божидаров, който и днес се беше избрал особено оригинална вратовръзка.

„По-наблюдателните може би са забелязали, че всеки път идвах с тематично подбрана вратовръзка. На тази сесия обаче нямам илюзии, затова сложих вратовръзката с овцете”, отсече Божидаров и добави: „Който е сложил паметната плоча на мястото ми, да я махне, все още не съм умрял”. Той визираше металната табелка, поставена на работното му място, която гласеше: „Ангел Божидаров, Съветник, Мандат 2011-2015”. На въпрос на burgasdream.com, кой си е направил тази шега с него, общинският съветник намекна, че може би знае отговора и призна, че председателят на местния парламент Костантин Луков и Димитър Людиев са му показали табелката, заливайки се от смях.

Автор: Стиляна Божидарова

Добавете коментар


Защитен код
Обнови