Панайот Рейзи откри кампанията си с концерт на „Фондацията“

Остров Свети Иван става общински, обяви кандидатът на ПП ГЕРБ в Созопол

Макар и следобедно време, амфитеатъра в Созопол бе пълен с хора, които бяха дошли за официалното откриване на кампанията на досегашният кмет Панайот Рейзи, който излиза на изборите  под №1. Сред публиката бе и отбора на Созопол, който донесе много радост на своите фенове и триумфално влезе в „Б“ група миналата година. Момчетата на Румен Димов бяха дошли да подкрепят  Панайот Рейзи, който успя да  изгради стадион от европейска величина и създаде на клуба отлични условия. 

Сред публиката бяха депутатите от ГЕРБ Димитър Бойчев и Дияна Йорданова.

Панайот Рейзи изказа благодарност на своите съграждани за подкрепата им досега и ги призова да го подкрепят и на тези избори.“ Благодарение на вашата подкрепа и моят екип, успях да изпълня много от поетите ангажименти, като резултатите от тях всеки един от вас може да види, заяви кандидатът на ГЕРБ в Созопол. Той припомни някои от знаковите постижения през втория си мандат като специално акцентира върху  откритата преди дни пречиствателна станция.“ Сега вече можем да бъдем спокойни, че Созопол ще развива европейски туризъм, а водата ще бъде чиста. Това е най- големият проект, който сме реdлизирали до момента, а резултата от него го чакахме повече от 30 години“, заяви Панайот Рейзи. Той каза, че по време на откриването на новата пречиствателна станция е получил похвала от премиера Бойко Борисов за добрата му работа в община Созопол и обещание  остров Свети Иван да бъде стопанисван от общината. „ Ако спечелим изборите, премиерът обеща да предостави остров Свети Иван на общината“, обяви Рейзи, след което бе бурно аплодиран от публиката.

Той представи листата за съветници, като кандидат съветниците излизаха един по един на сцената, посрещани от ръкоплясканията на публиката. Водач на листата е Панайот Рейзи, втора след него е Красимира Германова, която два мандата бе председател на общинския съвет, трета бе представена катя Стоянова, която е заместник кмет в общината. Новото лице в листата на Панайот Рейзи е Илиян Стефанов. На едно от избираемите позиции се оказа и вечният общински съветник Стойо Недин, който въпреки, че е член на Областното и на Националното ръководство на СДС, е сред кандидатите за общински съветници от ГЕРБ.

Представени бяха и кандидатите за кметове на населени места. Пръв излезе най- успешният от тях Добри Добрев, кмет на град Черноморец. Няма нови лица сред кандидатите за кметове. „Това са успешни кметове, затова и продължавам да работя с тях“, заяви Панайот Рейзи. Той  отново обяви номера на бюлетината, с която той и кандидатите за съветници и кметове ще участват в местния вот.“Ние сме номер едно!“, заяви Панайот Рейзи и обяви,че за неговите съграждани концерт ще изнесат музикантите от група „Фондация“.

Рокаджиите допълнително вдигнаха градуса на настроението, а изпълненията им привлякоха интереса и на мнозина туристи, които използват хубавото време за ваканция в курортния град.

Добавете коментар


Защитен код
Обнови