Кандидати за общински съветници от ГЕРБ подкрепиха турнира „Burgas open”

Традиционният турнир по тенис „Burgas open” стартира в съботния ден при особено голям интерес и над 40 участника.

Шестото издание на спортната инициатива, която е подкрепена от ГЕРБ, се провежда на кортовете „Васил Левски” (до хотел „Приморец). Тази година в надпреварата се записаха за участие 19 двойки мъже и 5 смесени двойки.

Кандидатите за общински съветници поздравиха участниците в турнира по двойки за аматьори, като им пожелаха успех и спортен хъс за победа. Водачът на листата Димитър Людиев  се изяви на кортовете. Сред останалите кандидатите за съветници от листата на партията, които демонстрираха умения в тениса бяха Георги Кузманов, Петко Георгиев.

Състезанието ще продължи и в неделния ден, като се очаква финалът при мъжете да започне от 11 часа.  На сайта на турнира – www.burgas-open.com, можете да намерите и програма за събитието и срещите по часове.

Тенис-турнирът, организиран от ГЕРБ и клуб „Бриз Бургас” през годините се утвърди като една от най-популярните спортни надпревари в града. Идеята за него е на общинския съветник от партията и сегашен водач на листата за кандидати за общински съветници Димитър Людиев, който и тази година активно участва в организацията и доразвива визията на събитието. За участие в турнира, както обикновено, няма да се събира, но е осигурен награден фонд.

Добавете коментар


Защитен код
Обнови