Кандидати за общински съветници от ГЕРБ се запознаха с проблемите на възрастните крайморци

Кандидатите за общински съветници от ГЕРБ Панайот Жечков и Калчов Белов се срещнаха с хора от третата възраст в квартал Крайморие.

За нуждите на пенсионерски клуб „Надежда“ ГЕРБ-Бургас направи дарение от два конвекторни отоплителни уреда, с които да се създаде допълнителен комфорт на ползвателите му.

Възрастните хора бяха изненадани приятно не само от дарението, но и от вниманието на кандидатите за общински съветници, на които благодариха за добре свършената работа през изминалия им мандат в местния парламент. Тогава в отдалечения квартал Крайморие стартира изграждането на оборудван здравен пункт, в който старите хора могат да получат специализирана помощ на място. Предстои той да бъде завършен в близките месеци. Крайморци не пропуснаха да споменат задоволството си от поставянето на заграждения и осветление по алеята между къмпинг „Крайморие“ и квартала – любимо място за разходка както на местните жители така и на туристите.

Панайот Жечков и Калчо Белов се ангажираха с искането на жителите в квартала да придвижат въпроса за разширение на централната улица в Крайморие „Христо Арнаудов“ в следващия общински съвет.

Добавете коментар


Защитен код
Обнови