Йордан Георгиев: Ще оправдая доверието на бургазлии!

Ситуацията в Бургас може да се подобри, затова на 25-и октомври всеки трябва да излезе и да гласува. Аз гарантирам, че ще оправдая доверието на хората. Това заяви пред Burgasdream.com кандидатът за общински съветник от листата на БСП Йордан Георгиев.

Тази вечер Столетницата представи своите кандидати в Бургас на митинг – концерт на площад „Тройката”. Йордан Георгиев е с номер 13 в интегралната бюлетина 25.

Вижте кои са основните акценти във визията му за следващия местен парламент:

1. Отстояване позициите на бургазлии по отношение управлението на града чрез:

- Прозрачност в работата на общинския съвет и общинската администрация

- Извеждане на преден план социалната политика в интерес на всички граждани

- Водене на протекционистична политика по отношение на бургаския бизнес

- Отстояване на такива позиции в работата на общината, които биха дали възможност за разкриване на максимален брой работни места

- Обръщане на особено внимание на училищната и образователна дейност с извеждане на преден план високото качество на преподаване, сигурността на учениците и подготовката им за реалния живот

2. Отстояване действен контрол върху общинската администрация по изпълнение на решенията в полза на гражданите

3. Поддържане постоянна и пряка връзка с гражданите за решаване на конкретните им проблеми

Като кандидат за общински съветник Йордан Георгиев подчертава, че ще следва принципите на конструктивност и подкрепа на избрания кмет, без значение от неговата политическа принадлежност, когато се касае до въпроси за благото на гражданите и развитието на Бургас. В същото време той е категоричен, че ще бъде непримирим противник тогава, когато се работи против интересите на гражданите.

Автор: Стиляна Божидарова

Добавете коментар


Защитен код
Обнови