Живко Табаков направи антиГЕРБ коалиция за вота в Бургас

Силна антиГЕРБ коалиция за местните избори на 29 октомври направи Живко Табаков и гражданската платформа Български устрем за развитие на градовете (БУРГ), за да събори 16-годишното управление на ГЕРБ в Бургас.

Това стана ясно на пресконференция днес.

Постигнато едно голямо обединение за местните избори през октомври -  БУРГ, Движение 21, АБВ, Изправи се България, ДБГ, Ние идваме.

Политическият проект е съставен от лица, които са се доказали във времето и имат своята визия за града. Скоро пред обществеността ще бъдат представени и новите хора. 

„През 2019 г. кметът Димитър Николов е избран с 24 процента от гласовете на бургазлии, сега Бургас е изправен пред балотаж. ГЕРБ няма да има свое мнозинство и през тези 4 години в Общинския съвет и Бургас ще върне своята идентичност. Нашата мисия беше да сме лакмусът, лепилото, което да обедини хора от различен спектър“, заяви Табаков.

Ето какво каза Живко Табаков:

Постигнахме нещо конструктивно, защото надскочихме разграниченията ляво и дясно. Водещото бе да съединим хора, които във времето са работили и са спечелили доверието на бургазлии. Истински обединени сме около програмата "Бургас". 

Ние гледаме в далечина и маркираме нашите основни приоритети, които ще представим в началото на предизборната кампания. 

Всеки един от представителите в обединението си има своята визия, но всеки от нас може да категорично да заяви, че имаме една обща цел и мечта - проспериращ Бургас.

 Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Добавете коментар


Защитен код
Обнови