Лияна Панделиева: Песента за Лена Бориславова е психическо насилие и публично унижение

Вълна от възмущение предизвика песен, публикувана от Слави Трифонов, в която се пее за говорителката на кабинета Петков - Лена Бориславова.

Там тя е наричана  "уморена кака Лена, гладна хиена", както и куп други обиди, докато в клипа се нижат кадри, които проследяват политическия живот на кабинета Петков.

"В песента няма нито грам хумор, нито закачка - текстът е злостен и срамен", коментира журналистката Лияна Панделиева.

 

Ето коментара на Лияна Панделиева:

Песента за Лена Бориславова, произведена от екипа на Слави, представлява психическо насилие и публично унижение. В нея няма грам хумор, нито закачка - текстът е злостен и срамен. Не е нужно някога да си харесвал Лена, за да разбереш, че е подложена на безобразната гавра. При това тя от месеци не участва в активната политика, просто я няма.

Текстът е целенасочено гнусен.  Дори "Шарли ебдо" не успяват да са толкова примитивни, а мислех последната им корица за отврат. 

След най-драматичното опростачване на българския парламент чрез езика на водещите сценаристи от партията на Слави, сякаш това не ни бе достатъчно, та да продължи в стилистиката и нивото на медийното порно явление от началото на 90-те "Чук-чук".

Искрено се надявам, че делото, което Бориславова ще заведе, да бъде успешно за нея.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови