Бургазлии се видяха в чудо! Цигани-травестити сеят разврат в центъра на града (СНИМКИ)

Бургазлии пропищяха от разврата и мизерията, които царят в центъра на града.

Хайка травестити от ромски произход са завзели постройка на улица „Цар Асен” 18 и са я превърнали в арена на шумни оргии и беззаконие. От известно време хората, живеещи в този район са се видели в чудо, тъй като жалбите, които многократно подавали до органите на реда, оставали като глас в пустиня. В крайна сметка те сигнализираха Организацията за закрила на българските граждани, които дадоха гласност на проблема. В писмото до ОЗБГ се посочва, че нарушителите били травестити и често извършвали платени секс услуги. Burgasdream.com публикува писмото без редакторска намеса:

„Обръщаме се за помощ към ОЗБГ, защото жалбите, които пускаме до полицията, нямат ефект. Става въпрос за улица „Цар Асен”. Възрастна жена отдава под наем гараж и изба, които са на двора на „Цар Асен” 18. Там живеят цигани-травестити и дори имат охрана – друг циганин. На една от снимките се вижда дворът, в който живеят циганите. Постоянно вдигат шум, влизат и излизат постоянно някакви цигани, проституират, мърсят. Неколкократно сме пускали жалби в полицията, но няма ефект. Вече не знаем към кого да се обръщаме. Нищо не можем да направим. Надяваме се с помощта на ОЗБГ да се вземат мерки а не жалбите ни да останат във въздуха”.

ОЗБГ пита: Подавани ли са наистина сигнали, свързани с въпросния случай до ОДМВР-Бургас? Ако наистина има регистрирани подобни жалби, то защо полицията не си е свършила работата до сега и какви мерки мисли да предприеме?

Автор: Стиляна Божидарова

Снимки: ОЗБГ

Добавете коментар


Защитен код
Обнови