Кметът: Нека щастието и благоденствието споходят всеки бургаски дом

Ето коледното послание на бургаския кмет Димитър Николов:

"Скъпи бургазлии, 

В последните минути преди настъпването на Рождество Христово, искам да ви пожелая на първо място да бъдете здрави, защото само тогава можем да постигнем, каквото желаем и да сме истински щастливи! 

Както в този празничен момент, нека продължим през цялата година да сме така сплотени и добри, да си даваме опора и кураж, да имаме разбирателство и да се подкрепяме взаимно. Обичайте семейството и приятелите си, защото с тях споделяме радостните и важни мигове в живота ни, те ни подкрепят в трудните моменти! 

Нека да имаме повече доверие един в друг и вяра, че утрешният ден ще бъде много по-добър от днешния! Нека всеки от вас успее да сбъдне това, за което мечтае най-силно! 

Въпреки трудностите, вярвам, че най-доброто предстои, затова грижете се за семейството си, за децата и приятелите си, но и за Бургас – да го обичаме, пазим и превръщаме в такъв, какъвто всички искаме да бъде – чист, красив, развит и модерен европейски град! 

Скъпи съграждани, желая ви светла, топла и щастлива Коледа! Бъдете здрави, успешни и добри! Нека щастието и благоденствието споходят всеки бургаски дом, а семейството бъде ваш пристан и опора! Имайте вяра в себе си и надежда в идните дни! Бъдете щастливи!

Светли Рождественски празници и в аванс благодатна и успешна 2022-ва година!". 

Димитър Николов 

Кмет на Община Бургас

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови