Екшън в Бургас: Джип разби портала и нахлу в затвора

Дрогиран шофьор заби колата си във вратата на затвора в Бургас.

До инцидента се е стигнало, след като мъжът се е сбил на бензиностанция и полицията тръгнала след него.

При гонката и последвалата катастрофа няма пострадали хора.

Ето какво съобщиха от полицията:

Двама криминално проявени мъже от Ямбол /на 27 и 31 години/ са задържани от служители на първо РУ Бургас, след като предизвикали пътен инцидент с материални щети с три леки автомобила по ул. “Индустриална”, а след кратко лутане в пресечките на кв. “Победа”навлезли челно в пресечката за следствения арест и минавайки през двете метални врати, спрели във вътрешния двор.

Полицейските действия стартирали около 16.00 ч. След получен сигнал за инцидент в района на пункта за технически прегледи на “Шел”, разположен на ул. “Индустриална”, при който агресивен мъж опитвал да се саморазправи със служител от пункта. 

Отзовалият се на сигнала патрул е забелязан от нападателя, който бил в неадекватно състояние и заедно с втори мъж се качил в джип “Мерцедес” със софийска регистрация и с висока скорост се опитал да избяга, блъскайки три леки автомобила по ул. “Индустриална”, нанасяйки им материални щети. 

“Мерцедесът” навлязал в кв. “Победа” и след кратко лутане водачът му – 31-годишен, неправоспособен водач се насочил към ул. “Вая” с цел излизане на околовръстното шосе, но объркал пресечките и челно преминал през двете метални врати на следствения арест към бургаска затвор, спирайки във вътрешния двор. 

Един от мъжете изхвърлил на земята пакет със суха тревна маса /вероятно “друсан чай”/, след което са задържани от служителите на първо Ру Бургас. След инцидента вратите своевременно са затворени, като не е допуснато излизане на задържани лица.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови