Елате на концерт на Остава и Hayes & Y на остров Св. Анастасия

Ако искате не една, а две любими музикални банди да обединят таланта си в едно събитие – запазете датата 17 август (събота) в летния си календар. Една от най-обичаните рок групи в България – Остава и най-успешната българска алтернатив/инди рок група Hayes & Y се качват на сцената на остров Света Анастасия съвсем скоро.

Събитието ще бъде закриващ концерт на празничната програма по случай 10 - годишнината на туристическия обект под името „Анастасия Фест 2024“ и ще бъде наистина запомняща се лятна вечер.

Това ще е първо участие на Hayes & Y на островната сцена, а фенове от България и чужбина вече правят планове за тази уникална вечер. Остава за поредна година избират остров Света Анастасия за лятно участие.  Хедлайнерите от култовата банда са подготвили любими парчета през годините, както и най-новите си песни.

Очакват ви 4 часа музика с талантливите момчета от двете групи, които са подготвили впечатляващи сет листи. Ето как ще протече и събитието по часове:

- 19.00 ч. – отплаване от Магазия 1

- 19.30 ч. – Подгряващо парти с DJ Ping-Pong Galia

- 20.00 ч. – Концерт на Hayes & Y

- 21.45 ч. – Концерт на Остава

- 23.30 ч. – Отплаване за Бургас

Билети за събитието може да закупите от Туристически информационен център до Часовника, от Магазия 1, онлайн от events.gotoburgas.com и от платформата Garbo.bg. Телефон за информация 0882 004 124.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови