Ето какво ще видите на Spice Music Festival в Бургас 

Шестото издание на SPICE Music Festival наближава!

Тази година 2 и 3 август 2024 са датите, които ще съберат изпълнителите на най-големите хитове на 90-те и феновете им на метри от морския бряг!

В първият фестивален ден – 2 август 2024 – сцената на фестивала ще взривят 2 Unlimited, Haddaway, немската транс група Fragma, денс формацията Groove Coverage, KLF feat. GODDESS, Wanda Dee и Evi Goffin ex–Lasgo. 

А на 3 август 2024 атмосферата ще нажежат с хитовете си британския рапър с индийски корени Panjabi MC, един от първите брейкденс артисти в Европа Captain Hollywood Project, евроденс идолът E-Type, покорителят на класации John Newman, Gareth Gates, David Tavare и Italo Brothers.

E-Type, 2 Unlimited и Haddaway се връщат на SPICE Music Festival по желание на феновете на фестивала, които ги пожелаха в специална анкета, а артистите не се поколебаха да приемат отново поканата да гостуват в България и да се срещнат отново с една от най-добрите публики в Европа!

SPICE Music Festival е вече традиционна лятна фиеста за всички, които пораснаха през 90-те, колекционираха плакати, стикери и аудио касети, и нямат търпение да си припомнят хитовете и танците, които превземаха дискотеките през 90-те.

Впечатляващ звук, въздействащи визуални ефекти и много добро настроение ви очакват на Морска гара в Бургас в първия уикенд на август!

За първи път на сцената ще бъде обособена специална зона, където най-големите фенове на SPICE MUSIC FESTIVAL ще могат да танцуват и да се насладят на своите любимци на една ръка разстояние по време на техните изпълнения. Пропуските за тази зона са ограничени и ще се продават от 15.07. до изчерпването им.

Както винаги в зоната на фестивала ще бъдат обособени достатъчно места за храни и напитки.

Билети за SPICE Music Festival 2024 могат да бъдат закупени онлайн от Ticket Station Bulgaria, както и в магазини На Тъмно.

 

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови