Жельо Вардунски: Пожелавам на Камено да възроди старата си слава (ВИДЕО)

Нека още дълги години да отбелязваме празника на Камено и повече да не му сменяме датата.

Това пожелание отправи кметът Жельо Вардунски, който даде кратко интервю за Burgasdream.com в разгара на празника. Както съобщихме по-рано, тази година Камено празнува с богата програма, състезания и курбан за здраве.

„На този хубав ден, след дъждовете, дори и Господ е с нас. Спря да вали, дано да ни уважи през деня времето и да е все така хубаво. Виждам, хората започват да се появяват усмихнати, щастливи… Много хубав водосвет имаше в църквата, ще продължим с една много богата програма. Изяви ще имат повече местни хора и състави, този път сме малко шовинистично настроени”, отбеляза кметът на Камено.

„Радваме се, че и гости започнаха да пристигат в нашия град… хора, които са излезли от града. Явно са чули за празника ни. Нека дълги години да празнуваме и повече да не се сменя датата – да си знаем Гергьовден празник на Камено и на църквата. Пожелавам благоденствие на всички каменовци! Пожелавам на всички да са щастливи, здрави и Камено да се възроди в старата си слава – да стане един още по-красив и приветлив град”, каза още Жельо Вардунски”.

* Цялото интервю гледайте ТУК!

Автор: Стиляна Божидарова

Добавете коментар


Защитен код
Обнови