Почина пострадалият в катастрофа карнобатлия 

На 16 май в отделение «Реанимация» към УМБАЛ – Бургас вследствие на получените наранявания от пътен инцидент, възникнал предния ден около 19.50 ч., починал 32-годишният пострадал мъж от Карнобат. 

Припомняме, че ПТП възникна на пътя с. Драганци, общ. Карнобат – с. Драка, общ. Средец, км. 51+800 м., като след предприето изпреварване при нарушаване на забранителна маркировка, лек автомобил «Опел Корса», с бургаска регистрация, управляван от 32-годишен карнобатлия, навлиза в насрещното пътно платно и се блъска челно в правомерно движещия се там лек автомобил «Фолксваген Голф», с бургаска регистрация, управляван от 57-годишен карнобатлия. 

Водачът на л.а. «Опел» - с диагноза «политравматизъм», е настанен за лечение в отделение «Реанимация» към УМБАЛ – Бургас, с опасност за живота, където починал на следващия ден. 

Пострадали са двамата му спътници – 19-годишен младеж от Сунгурларе /получил фрактура на бедрото, настанен за лечение в отделение «Ортопедия» към УМБАЛ – Бургас/ и 18-годишен карнобатлия /фрактура на ребрата, е настанен за лечение в отделение «Втора хирургия» към УМБАЛ – Бургас/ и водачът на л.а. «Фолксваген» /който с фрактура на бедрото, е настанен за лечение в отделение «Ортопедия» към УМБАЛ – Бургас/.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови