Катастрофа затвори пътя Слънчев бряг – Обзор, има загинал /обновена/

Тежка катастрофа е затворила пътя между Слънчев бряг и Обзор. Има и загинал.

Това заявиха пред БЛИЦ от полицията в Несебър. При инцидента са се ударили кола и автобус.

Тежка катастрофа е затворила пътя между Слънчев бряг и Обзор. Има и загинал. Това заявиха пред БЛИЦ от полицията в Несебър. При инцидента са се ударили кола и автобус.

Жертвата от катастрофата на пътя Слънчев бряг – Обзор е 37-годишен мъж, който е починал в линейката на път за Варна. Това съобщиха от полицията в Бургас.

Инцидентът е станал на пътната отсечка между село Баня и Обзор в района на Горска барака. Сигналът за инцидента е подаден в 19,11 часа.

Челно са се ударили варненски «Форд Ескорд”, управляван от 37-годишен мъж от Долни чифлик, и автобус «Мерцедес” с бургаска регистрация. В следствие на удара фордът е бил смазан, а шофьорът е останал заклещен вътре. Екипи на пожарната са рязали колата, за да могат да го извадят. Пострадалият е качен веднага в линейка, но на път за болница във Варна е издъхнал.

Поради катастрофата е ограничено движението по път I-9 Слънчев бряг - Обзор. Въведен е обходен маршрут за леките автомобили през Дюлински проход, а товарните автомобили изчакват на място. Движението се регулира от органите на "Пътна полиция".

Коментари   

#1 Наталия 20-06-2015 12:30
Да, да веднага е качен в ленейката, 40 минути след първото позваняване на 112.... независимо, че се звънеше постоянно.... нямам думи просто, полицаите за срязването на колата дойдоха след поне 30 минути от обаждането .... до това обикновени хора се опитваха да изкарат човек...
Цитиране

Добавете коментар


Защитен код
Обнови