Туристи масово пафкат марихуана в Слънчев бряг

Наши и чужди туристи масово пушат канабис в курортния комплекс Слънчев бряг.

Всеки ден полицаи хващат по няколко. Ето и резултатите от последната акция от вчера:

Около 9 ч в района до дискотека «Какао»е извършена полицейска проверка на криминално проявения С.С., 22-годишен от Стара Загора, като намерили и иззели свивка със суха растителна маса /канабис/. При последвалата проверка в квартирата на С.С., намираща се в несебърски хотел, е открит буркан с бучка суха растителна маса / канабис/. С.С. е задържан за срок от 24 часа.

Към 11 ч в района до бар «Луксор» в Слънчев бряг е бил обискиран криминално проявения И.Т., 35-годишен от Гоце Делчев. Полицаите намерили и иззели свивка със суха растителна маса /канабис/. При последвалата проверка в квартирата на И.Т., намираща се в жилищна сграда срещу хотел «Континентал» са открити два полиетиленови плика, съдържащи суха тревна маса /канабис/. И.Т. е задържан за срок от 24 часа.

Около 23.30 ч. в района зад заведение «Корнер» в Слънчев бряг е бил проверен немския турист Ф.В., 20 годишен, а униформаните намерили и иззели саморъчно направена цигара с канабис. Ф.В. е е задържан за срок от 24 часа.

 

Последният случай е от Бургас - в района до скейт парк в жк «Изгрев». Служители от Пето Районно управление извършили проверка на 17-годишния В.Й. от Бургас, като намерили и иззели топче със суха зелена тревиста маса /марихуана/. В.Й. е задържан с полицейска заповед за срок до 24 часа. 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови